Udtalelser

Annamette Fuhrmann, mor til en dreng på 2,5 (og en på vej)
Jeg blev både rørt, belært og oplyst af at se de små forældrefilm. Det er problemstillinger og udfordringer, som alle forældre enten har, kommer til at opleve, eller kan nikke genkendende til og Jesper Juul har den evne at pille den dårlige samvittighed ud mellem sidebenene og gøre livet som forælder helt utroligt simpelt.
Det er dejligt befriende at se en samtale på en video i stedet for at skulle åbne en bog og finde lige dét uddrag, som handler om børn der fx. ikke gider med hjem fra børnehaven.
Med Fred i Familien får man nærvær og konkrete svar, som er lige til at gå til mens man rører i frikadellefarsen og binder et snørebånd. Smart. Brugervenligt. Skønt.

Julia Lahme, mor til en dreng 1,5

Pyha – det er godt nok spændende. Herhjemme har vi en decideret søvnterrorist. Ovenikøbet værre end parrets toårige datter. Jeg vil i aften prøve JJs råd om at tale med Elias, og forklare ham, at vi har brug for at han sover. Jeg må indrømme at vi har prøvet det før, men måske ikke vedholdende nok – fordi vi er så trætte at vi glemmer alt, hvad der nogensinde har været et princip. Så nu starter vi forfra, og så melder jeg lige tilbage herinde om det virkede. Men lækkert, informativt og tillidsvækkende! Tak!

Annamette Fuhrmann, mor til en dreng på 2,5 (og en på vej)

Jeg blev både rørt, belært og oplyst af at se de små forældrefilm. Det er problemstillinger og udfordringer, som alle forældre enten har, kommer til at opleve, eller kan nikke genkendende til og Jesper Juul har den evne at pille den dårlige samvittighed ud mellem sidebenene og gøre livet som forælder helt utroligt simpelt.

Det er dejligt befriende at se en samtale på en video i stedet for at skulle åbne en bog og finde lige dét uddrag, som handler om børn der fx. ikke gider med hjem fra børnehaven. Med Fred i Familien får man nærvær og konkrete svar, som er lige til at gå til mens man rører i frikadellefarsen og binder et snørebånd. Smart. Brugervenligt. Skønt.

Søren Høy, far til 2 piger på 7 og 4 og en dreng på 0

Filmen om børns søvn er absolut relevant – måske mest fordi vi som forældre har meget svært ved at afkode, hvorfor ungerne ikke vil sove. Jesper Juuls vurdering af den manglende søvn er interessant. Han giver flere forklaringer, som vi forældre med sikkerhed kan bruge mindst en af. Børnene har jo forskellige mønstre, og det tager Juul højde for på med en pædagogisk og forståelig indgang til problemet. De to forældre virker repræsentative for alle os forældre. De er klare i mælet, de er hverken hysteriske eller børne-gak – de er bare undrende overfor den situation, de er i – som de ikke kan hitte ud af trods overskud og forståelse for barnet. Samlet bliver filmen om søvnproblemer både informativ, opklarende og brugbar – og eftersom god søvn er en af koderne til et godt liv, er det her klart noget, som jeg kan anbefale at lytte efter. Når man lærer Jesper Juul at kende, så bliver han både god, sympatisk og den ekspert, som jeg ikke længere er i tvivl om, at han er.

Generelt er emnerne gode – relevante og præcise. Hans svar er meget nemme af opfatte. Bravo til det. I har fat i noget super spændende, relevant og brugbart.

Marianne Fogh Larsen, mor til 2 piger på 2 og 3

Først vil jeg sige at det er et fantastisk projekt.

At det er samtaler og ikke bøger giver mig en følelse af at være en “god nok mor” fordi jeg ser andre familier med lignende problemstillinger. Vi har en dejlig pige som kan blive meget vred, af helt andre grunde end de to cases der er vist. Men mønsteret bliver tit det samme, vi mister os selv, og prøver at være snusfornuftige, men vi glemmer fuldstændige at være ægte. Videoerne er for alle børn, uanset alder og personlighed. Det synes jeg var rigtig godt.  Mange af løsningerne kender jeg, men glemmer dem i hverdagen, derfor er det super at jeg kan logge ind og få en reminder hver dag. Det er klart noget jeg ville benytte mig af.

Rikke Hansen, mor til pige på 2,5

Tillykke med det flotte resultat. Det virker bare super godt. Jeg fik helt tårer i øjnene af at se filmene, og hvor er Jesper Juul bare super dygtig. Han er min helt.