Om Jesper Juul

Jesper Juul

Jesper Juul

Jesper er ekspert i børn og forældres forhold. Intet mindre. Han har arbejdet som familieterapeut i mange år og har en uvurderlig viden om familielivets prøvelser og udfordringer. I en række forskellige sammenhænge har han arbejdet som vejleder, rådgiver og terapeut i store dele af Europa. Han har arbejdet både med adfærdsvanskelige børn og unge, med grupper af enlige mødre og med forældregrupper.

Jesper er født i 1948 og har selv levet i tre forskellige familier. Han har en voksen søn (født 1973) og er ikke bange for også at bruge sit eget liv i det terapeutiske rum.

I 1979 grundlagde Jesper sammen med den amerikanske psykiater og familieterapeut Walter Kempler, overlæge Mogens A. Lund og soc.rdg. Lis Keiser Kempler Instituttet. Det primære mål var at udvikle en egentlig psykoterapeutisk videreuddannelse med familieterapi som speciale. Jesper ledede instituttet frem til 2003 og er stadig i dag tilknyttet som lærer og foredragsholder.

Jesper har skrevet flere bøger om børn og deres forældre. Han skriver både til forældre og fagfolk. Udover bøgerne er hans viden også tilgængelig i artikler, foredrag og i tv-udsendelser.

Med Fred i Familen er det første gang, at du får mulighed for at lære fra eksperten i aktion. Det er første gang, du kan komme på besøg i familierådgiverens værksted og få råd, du kan buge nu og her. Hvad enten du er forælder eller fagligt interesseret kan Fred i Familien inspirerer dig og give dig nye perspektiver i dit samvær med børn og famile.

Du kan læse mere om eller mere af Jesper, hvis du besøger hans hjemmeside på jesperjuul.com