Holdet bag

Da Caroline i efteråret 2009 gik op til Jesper efter et foredrag og spurgte, om de ikke skulle lave et videoprodukt sammen, sagde han: “Jo, det lyder da som en god idé”. Jespers kalender er lige så booket som en rockstjernes. Og det forstår man nu, hvor det står klart, at han ikke mestrer at sige ”nej”. Og heldigvis for det. Ikke kun for Fred i Familien, men også for tusindvis af andre familier. Hans ønske og vilje til at få sit budskab ud til endnu flere – for dermed at gøre en forskel i familier verden rundt er helt unik. Jespers iver efter at hjælpe familier er ikke bare enestående, men også helt uundværlig. 

CAROLINE MELDGAARD (idé & tilrettelæggelse)

Caroline er kvinden, der fik idéen og besluttede sig for at føre den ud i livet. Med en ekstrem energi og med hjertet på rette sted stablede hun et team på benene, så flere forældre kunne få del i Jespers viden. Det har været Carolines opgave at sikre, at produktet forblev tro mod idéen. Hun har haft ansvaret for produktudviklingen og har med professionalisme og mod fundet frem til det bedste format og de bedste rammer for Fred i Familien. Udover at have fået idéen har Caroline været med til tilrettelæggelsen, og hun fungerer desuden som vært i videoerne. Caroline står bag byguiden bornibyen.dk, og hun har flere onlineprodukter på vej. Alt, hvad hun beskæftiger sig med, har samme sigte, nemlig at hjælpe børnefamilier til at få et nemmere, bedre og lykkeligere liv. Caroline er cand.mag. i Informationsvidenskab og har en M.A. i teknologi-filsofi. Før hun blev selvstændig, arbejdede hun med brugervenlighed på et webbureau i New York og siden 5 år for DR med www.dr.dk.

MARIA ROSLEV (produktionsleder & tilrettelæggelse)

Maria har styret Fred i Familien benhårdt i mål. Som det sker for de fleste filmprojekter, har produktionen af fredifamilien taget mange uventede drejninger. Maria har bevaret et roligt og kærligt overblik og truffet de rigtige beslutninger for at få et fuldent produkt. Hun har desuden lagt mange timer i det analysearbejde, der ligger forud for samtalerne og endnu flere timer i klippeprocessen. Maria er uddannet cand.mag. i dansk med sidefag i Film- og Medievidenskab. Hun laver egne dokumentarfilm og lever desuden som fotograf, underviser, yogainstruktør og sparringskonsulent.

BRIAN PETERSEN (fotograf)

Brian har planlagt kameraopsætningen og været ansvarlig for optagelserne. Brian Petersen er uddannet fra Den europæiske filmhøjskole og Afdeling for Film- og Medievidenskab, Københavns Universitet. Han har bl.a. taget Robert McKees STORY- og GENRE-seminarer og bekender sig som McKee discipel.

LARS PIND (Markedsføring, teknik og B-foto)

Udover at fungere som b-fotograf har Lars været ansvarlig for markedsføringen og udførelsen af produktet Fred i Familien. Han har stået for den tekniske del af lanceringen og styret alt online-markedsføring. Lars er en teknisk og forretningsmæssig begavelse og med sin status som master-guru-ekstpert indenfor markedsføring og forretning, har han været uundværlig på holdet. Lars har en B.A. i datalogi og sidefag i Informationsvidenskab fra AAU, en coachuddannelse fra Manning Inspire og er desuden uddannet hos flere af de førende eksperter i online-markedsføring i USA.

ANNIKA LUND JENSEN (B-foto og klipper)

Den mest tidskrævende opgave i hele produktionen har været klippearbejdet. Oprindeligt skulle der ikke laves det store klippearbejde, fordi samtalerne skulle være “rene” og “stå for sig selv”. Men det viste sig hurtigt, at et omfattende klippearbejde var nødvendigt for at seerne kunne få mest muligt udbytte af samtalerne. Annika har været tålmodig, vedholdende og afsindig fokuseret i sit arbejde. Hendes milde tilstedeværelse passede perfekt til det rum af fortrolighed og terapi, som skulle skabes i samtalerne. Annika studerer ved Københavns Universitet og har netop afsluttet sit første år på kandidatuddannelsen ved Medievidenskab. Filminteressen startede tilbage i 2003, hvor hun tog på Københavns Medieskole “Rampen” og det er blevet til mange filmprojekter siden. Hun har lavet alt fra præsentationsfilm for firmaer, kortfilm, undervisningsmateriale, in-storereklamer, dokumentarfilm og sidst men ikke mindst musikvideoer.

TAK TIL ALLE FORÆLDRENE, DER HAR MEDVIRKET I SAMTALERNE

  • Lise & Søren
  • Rikke & Krisoffer
  • Christina
  • Stefan & Charlotte
  • Susanne

OGSÅ TAK TIL

  • Kanya Natasja Rørbech (for sparring)
  • Mikkel Metal (for brug af hans fantastiske musik)